در هجدهمین نمایشگاه تجهیزات پلیسی، ایمنی و امنیتی (ایپاس2019) سامانه نگهبان محیطی و پیرامونی غیرانسانی مبتنی بر پیشگیری وضعی و مقابله با متجاوزان در بخش مخترعان و مبتکران با حضور سردار اشتری، فرمانده نیروی انتظامی رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شرکت دانشبنیان تابان گوهر نفیس از شرکتهای فعال در زمینه الکترونیک و فناوری اطلاعات و ارتباطات در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در سالهای اخیر اقدام به تولید سیستمها و تجهیزات امنیتی کرده است.
از سال گذشته تاکنون بالغ بر 1200 واحد صنفی طلا و جواهر به سیستم بازدارنده مهساز امنیتی تولید شده توسط شرکت تابان گوهر نفیس تجهیز شدهاند.
واحد تحقیق و توسعه این شرکت در سالهای اخیر در همکاری نزدیک با پژوهشگاه ناجا، در طراحی محصولات جدید و افزودن قابلیتهای خاص با رویکرد تخصصی انتظامی امنیتی به محصولات موجود، در جهت ارتقاء نظم و امنیت هوشمند شهرها (شهر هوشمند) گامهای بسیار موثری برداشته است.
از ویژگیهای جدید این سامانه، امکان ارتباط با مرکز کنترل و پایش محیطی پلیس و کاربران سامانه به طور همزمان جهت اعلام خطر و همچنین اتصال به انواع سنسورهای محیطی جهت تشخیص نفوذ است.
همچنین سردار شرفی رئیس پلیس پیشگیری ناجا با بازدید از توانمندیهای این مجموعه بر لزوم بکارگیری تجهیزات طراحی شده با پشتیبانی و حمایت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تاکید کرد.
هجدهمین نمایشگاه تجهیزات پلیسی، ایمنی و امنیتی (ایپاس2019) از هشتم مهرماه آغاز و تا 11 مهرماه در مصلی تهران ادامه دارد.
تعداد بازدید : ۱۹۰۰ تاریخ: 1398/07/09
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
نمایش توانمندی دانشبنیانهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صنعت نفت و گاز
۱۴ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور در پاویون اختصاصی این شهرک …جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…